Магазин "Gorgany"

Gorgany - фото
вулиця Небесної сотні, 23
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:30Без перерви
Сб11:00 - 18:00Без перерви
Нд11:00 - 17:00Без перерви

Інформація

«Краще гір можуть бути тільки гори» — з цим погодяться кожен, хто хоча б раз підкорював вершини. Особливо ті, хто любить полоскотати свої нерви новою «дозою» адреналіну, позитивних емоцій, нових вражень та кришталево чистого повітря, що пронизує кожну клітинку тіла. Адже тільки тоді ти відчуваєш справжню спорідненість з природою. Але наскільки красивими є гори — настільки вони можуть бути складними та небезпечними, і саме тоді не обійтись без якісного та надійного спорядження, що зробить ваші прогулянки кращими.

І тут ви завжди зможете звернутись до нас, адже Gorgany - експерти з туристичного спорядження.

Ми надихаємо людей на мандри. Ми віримо, що чим активніше люди подорожують, тим вони щасливіші та здоровші.

За роки роботи ми стали однією з кращих мереж магазинів в Україні, що пропонують одне з кращих туристичних споряджень від надійних компаній. Адже ми є офіційними представниками таких відомих виробників, як: Rock Technologies, Turbat, Wind X-treme, Zamberlan, Salewa, Trimm, Exped, Alpine Pro.

Нав вдалось налагодити міцні та надійні стосунки з багатьма партнерами, а отже пропонуємо вам тільки сертифікований, перевірений та надійний товар.

До того ж, ми можемо запропонувати спорядження від українського виробника Turbat, який створює одне з кращих споряджень для походів у Карпати.

Підтримка соціальних проектів, сприяння розвитку культури активного відпочинку і подорожей в Україні.

Ми зможемо проконсультувати вас та допомогти у виборі спорядження саме для вас.

А завдяки доступній ціновій політиці ми впевнені, що походи в гори стануть не тільки вашим хобі, ал й улюбленим видом відпочинку.
 

Відгуки